Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser
Bastian Larsen
Ledige pladser

Netdating - det nye kærlighedssprog

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

NETDATING - LÆR AT TALE DET NYE KÆRLIGHEDSSPROG
Hvad enten du har datet en masse eller meget lidt, så kan man let komme til at skyde helt forbi målet. Dette er ikke en scoreworkshop, men en indføring i hvordan man taler netdating sproget. Vil man have en kæreste, en ven eller bare en oplevelse, så er der nogle enkle måder, man kan gøre det på, der letter processen for en selv. Og så er der en hel masse måder, man kan spænde ben for sig selv på.
Der findes over en million datingprofiler i Danmark fordelt på mere end 150 datingsites, og det har ændret hele det danske kærlighedslandskab. Det kan være svært at skrive en profil, der fortæller hvem man er, og det kan være endnu sværere at skrive en mail, der skaber den kontakt man ønsker.
På kurset arbejder vi med at skabe den profil, der rent faktisk repræsenterer dig, vælge de billeder, der er loyale overfor hvem du er, og måske mest vigtigst af alt, at skrive den besked, der skiller dig ud fra de hundredvis af andre.
Netdating er et medie, der giver stor mulighed for at være ærlig og reel i sin kommunikation, men desværre er der mange fristelser for at overdrive, pynte på sandheden eller lade sig gribe af indre fantasier. Det bliver fristende at misbruge de fordele, der er ved at man kan gemme sig bag skærmen, men resultatet er, at man ikke opnår det, man gerne vil.
Vi starter med at gennemgå noget teori og baggrund omkring hele netdatings udvikling, og så går vi i gang med at skrive profiler og beskeder. Der bliver gruppeopgaver, hjemmearbejde og fælles gennemgang af profiler og fotos, hvor deltagerne fortæller om deres oplevelser, og vi finder ud af, hvordan man når derhen man gerne vil.
Tag gerne computer med og hold mobilkameraet klar:)
Kurset gennemgår også nogle grundlæggende sikkerhedsregler for at beskytte sig selv, både i den første kontakt på nettet og når man er på date.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-04-2017, kl. 18:00

Ugedag Onsdag
Holdnr171121
Adresse Lindevangsskolen
P.G. Ramms Alle 26
2000 Frederiksberg
Lokale206 Klasselok.-2.sal
Holdtimer12
Antal mødegange4
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

19-04-2017 Onsdag 18:00  -  20:45
26-04-2017 Onsdag 18:00  -  20:45
03-05-2017 Onsdag 18:00  -  20:45
10-05-2017 Onsdag 18:00  -  20:45

Faktaoplysning

Bemærk Medbring bærbar

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.