Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Julie Larsen
Ledige pladser

Plastik i havet - Hvad kan vi gøre?

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

De fleste danskere har nok hørt om de der store plastikøer, der ligger og flyder rundt midt ude på de store oceaner, men er det nu også korrekt ligefrem at snakke om hele øer af plastik?
Vi lever i en verden hvor plastik er blevet en helt naturlig del af vores hverdag. Vi elsker plastik - faktisk elsker vi det så meget, at vores forbrug er eksploderet, siden vi begyndte at producere det. I 2014 nåede den globale produktion op på 311 mio. ton. Der er desværre også meget plastik, der ender i naturen og ikke mindst i havet. Det anslås at vi globalt udleder ca. 8 mio. tons plastik til havet hvert år.
I dette foredrag kigger vi næremere på hele plastikproblematikken, både hvad plastik egentlig er for et materiale, hvad status er på plastik i havet, hvilke konsekvenser det kan have for mennesker og miljø, når det ender i havet, men også på hvilke løsninger der dukker op rundt omkring i verden og ikke mindst hvordan du som forbruger, selv kan være med til at gøre en forskel for at reducere plastikforureningen.
Dette oplæg er derfor til dig, der ønsker viden på området og konkrete løsningsideer, du kan tage med dig hjem.
I samarbejde med Glostrup Bibliotek.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr190323
Adresse Glostrup Bibliotek
Kildevældets Allé 5
2600 Glostrup
LokaleSe opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

29-10-2019 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle
Forudsætninger Julie er uddannet havbiolog fra Københavns Universitet og har en brændende passion for at passe på havet og vores naturressourcer. Efter at have afsluttet sin uddannelse har Julie blandt andet arbejdet for Det Internationale Havundersøgelsesråd og senere for miljøorganisationen Plastic Change, hvor Julie var projektleder på organisationens undervisnings- og formidlingsarbejde. Dette arbejde indebar blandt andet at skrive to undervisningsforløb om plastikforurening på gymnasieniveau, som blev udg

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.