Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Thomas Blachman
Ledige pladser

Thomas Blachman - Succes - hvad fanden er det?

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

De fleste higer efter succes - men hvad er succes, spørger Thomas Blachman, når han gæster Glostrup Bibliotek med sit oplæg "Succes - hvad fanden er det?".

Selv har Thomas Blachman oplevet masser af succes, og adskillige grammystatuetter er beviset derpå. Han blev for alvor kendt, da han optrådte som nådesløs dommer på X Factor, hvor han med sine kontante udtalelser omgående blev et samtaleemne i den danske befolkning.

Denne aften kommer publikum til at tage stilling til parametrene for succes penge? Det gode job? Kærlighed? Og er vi så forhippede på at opnå et resultat, at vi glemmer, at vejen derhen kan være lige så vigtig?

Publikums spørgsmål er med til at sætte dagsordenen, så derfor kan det ikke entydigt beskrives, hvad aftenen? kommer til at indeholde.
Bente Dalsbæk er ordstyrer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-10-2020, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr201507
Adresse Glostrup Bibliotek
Kildevældets Allé 5
2600 Glostrup
LokaleStore sal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

08-10-2020 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.