Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Chokoladesmagning hos Summerbird

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Der er god grund til at tage med denne aften, specielt hvis du elsker chokolade. Chokolade er dog ikke bare chokolade. Summerbird er kendt for deres gourmetchokolade. Summerbird laver hjemmelavet økologisk chokolade og kun af de bedste råvarer. Det hele startede med den lille chokoladeovertrukne sommerfugl- en marcipan sommerfugl overtrukket med den ultimative chokolade. Håndværk, gode råvarer og en kompromisløs tilgang er med til at fremtrylle de bedste produkter. Vi skal høre om Summerbirds historie, hvad chokolade fremstilles af, hvordan lækkerierne bliver til, og om hvilke parametre, der har indflydelse på produkternes kvalitet. Alt dette skal vi høre meget mere om på denne aften i chokoladens tegn. Men vi skal heldigvis også smage på gourmetchokoladen. Vi skal blandt andet smage på flødeboller, kage med chokolade, chokoladestykker samt andre lækkerier. Da arrangementet afholdes inden Påsken, vil vi naturligvis også blive præsenteret for Summerbirds påskechokolade. I alt vil vi få ca. 10 smagninger og vand til at skylle efter med.
Efter foredraget er det muligt at købe forretningens varer med 10% rabat.

Mødested: Hovedindgangen

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-09-2020, kl. 17:50

Ugedag Mandag
Holdnr2125163
Adresse Magasins hovedindgang
Kgs.Nytorv
Lokalekgs.nytorv
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

21-09-2020 Mandag 17:50  -  19:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter chokoladefordrag samt foredrag om Summerbirds historie ved intern guide hos Summerbird, Magasin. Vi får smagsprøver både af det søde og et glas af Sparkling Summerbird, kaffe og en lille goodie bag.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser