Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Per Kuskner
Ledige pladser

En aften i hvidvaskningens tegn

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Journalisterne Per Kuskner og Peer Kaae har dykket ned i verdens største hvidvaskningsskandale. En hvidvask af et beløb til over svimlende 1.500 milliarder kroner.
Det var gennem Danske Banks filial i Estland, at pengene flød fra dubiøse russiske forretningsfolk, arabiske våbenhandlere og andre godtfolk.
Pengesporet trækker sig gennem bankernes bonede gulve, Christiansborg, Nationalbanken og videre til flere hæderkronede danske firmaer.
Forfatterparret har på baggrund af deres lange research og interviews af kilder skrevet romanen ”Midassyndromet”, som er baseret på ovennævnte skandale.
De fortæller om deres research og indimellem utrolige opdagelser og kommer også med deres eget bud på, hvordan det kunne lade sig gøre, og hvorfor hele hvidvaskningen blev igangsat.

Peer Kaae har skrevet mange true crime-bøger blandt andre bestselleren ”Mordet på Peter Bangsvej” samt flere biografier.Per Kuskner har skrevet bestselleren ”Matador, mennesker, myter & minder” samt flere andre biografier.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-05-2021, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr2421111007
Adresse Glostrup Bibliotek
Kildevældets Allé 5
2600 Glostrup
LokaleStore sal
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

11-05-2021 Tirsdag 19:00  -  20:40

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.