Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Asger Lindholdt
Ledige pladser

Præsentationsteknik

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

I løbet af 3 kursusgange vil du få muligheden for at flytte dig rigtig meget som oplægsholder gennem både teori og praktiske øvelser, hvor du kommer op og fremlægger (hvis du har lyst!). 1. kursusgang - Håndtering af nerver og hvordan du skaber god kemi med dit publikum.
Den første time vil bestå af et oplæg, hvor du får gennemgået "The FEAR free speaker system" som vil hjælpe dig med at få mindsket nervøsiteten og få meget mere selvtillid samt lære dig, hvordan du skaber god kemi med dit publikum. Efter dette oplæg med små indlagte øvelser, vil du få en skabelon til at levere et pitch på et produkt. Du vil sammen med din gruppe forberede dette pitch, hvor du/I så bruger metoderne, der blev gennemgået, således at du efter denne aften ikke bare har fået større teoretisk viden, men også kan omsætte det i praksis. Du får kun positiv feedback og støtte hele vejen fra start til slut i jeres præsentation, så du kan være helt sikker på, at det bliver en god oplevelse at præsentere. Vi slutter af med, at du får lidt lektier for, så vi kan arbejde på en af dine præsentationer næste gang. 2. kursusgang - lær at få en god start og styr på de grundlæggende præsentationsteknikker.
Du lærer både START og SPEAKER systemet at kende, så du får en god start på dit oplæg og styr på grundlæggende elementer til at holde et godt oplæg. Du lærer med andre ord at holde et spændende oplæg - med energi og passion, uanset om du er introvert eller ekstrovert. Vi sætter er fokus på kropssprog, tonation, brug af scenen, retoriske virkemidler og fokus på, hvorledes du rent strukturmæssigt kan bygge din præsentation op, så du både rammer dit publikums hjerte og hjerne. Du har fået lektier for, så du har noget, du kan arbejde med til denne kursus gang. 3. kursusgang - Anvendt storytelling til arbejdsmæssige præsentationer.
Storytelling er muligvis den største nøgle til at fange og inspirere dit publikum til at tage handling, når du laver et oplæg. Derfor arbejder vi med anvendt storytelling, du vil kunne bruge til mange forskellige slags arbejdsmæssige præsentationer. Du lærer at bruge 6C systemet, der vil sikre dig, at du vil være i stand til at fortælle historier og eksempler, så du virkelig fanger dine lyttere, og dit budskab bliver husket. Du har fundet en kort historie eller eksempel, der er relevant for dit arbejde (eller andet, der interesserer dig), og vi arbejder med at få skabt en stærk storytelling på din historie. Ved at bruge 6C modellen sikrer du dig, at du ikke blot får leveret noget information, men også at du emotionelt får berørt dit publikum, så de husker dit buskab. Det skal være slut med kedelige arbejdspræsentationer efter denne kursusgang!

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-04-2021, kl. 17:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr7221109840
Adresse AOF Rødovre
Højnæsvej 63, 1. sal
2610 Rødovre
LokaleUndervisning 1, 16p
Holdtimer6
Antal mødegange3
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

06-04-2021 Tirsdag 17:00  -  18:40
13-04-2021 Tirsdag 17:00  -  18:40
20-04-2021 Tirsdag 17:00  -  18:40

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.