Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Jette Braun
Ledige pladser

Tunesisk hækling - for begyndere

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Efter at have været en glemt teknik i mange år, er der nu kommet meget fokus på tunesisk hækling eller som det også hedder på dansk, hakning.

Boligtekstiler udført i tunesisk hækling med geometriske figurer er meget oppe i tiden. Har du lyst til at lære grundprincipperne i tunesisk hækling så du selv kan lave dine puder, er dette kursus noget for dig.
Med tunesisk hækling opnås strukturer, der minder meget om vævning eller strikning.

På kurset stifter du bekendtskab med de mest basale teknikker som ret- og vrangmasker, at hækle frem og tilbage og kombinationer med disse. Bliver der tid, kan vi afprøve flerfarveteknik.

Der vil være materialeudgifter på mellem 70 og 80 kr. der dækker en hakkenål nr. 4 og uldgarn til prøver. Desuden dækker udgiften også et mindre kompendium. Materialeudgiften betales direkte til underviser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-10-2020, kl. 09:30

Ugedag Søndag
Holdnr202584
Adresse Kulturhuset Glostrup
Ved Brandstationen 1
2600 Glostrup
LokaleSe opslag
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

04-10-2020 Søndag 09:30  -  14:50

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.