Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Berglind Levisdottir
Ledige pladser

Smykkedesign

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Smykkedesign med Art Silver Smykketeknikken, er en af de nyeste metoder indenfor smykkelavning, der giver mulighed for at lave smykker af ægte materiale som sølv, guld, bronze og kobber.
Vi arbejder med Art Silver produkter, der er smidigt materiale der kan formes og bearbejdes til ringe, øreringe og halsvedhæng, uden at være afhængig af prototyper eller præfabrikerede emner. Du lærer at forme, tørre og brænde materialet hvor efter du er klar til at forsætte arbejdet hjemme. På kurset kan du lave 2-4 smykker, anvender Zirkonia stene, fatninger og halvfabrikata.
Ideerne og billeder af smykker kan du få på kurset, eller du kan komme med dine egne ideer. Kurset er et nemt introduktionskursus, hvor der ikke kræves noget kendskab til arbejdet med finsølv. Efter endt undervisning har du adgang til support og workshop hos underviser.
Undervisningsmaterialer købes hos underviser hvor der må påregnes omkostninger på 600-750 kr. (modtager ikke dankort)

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-11-2020, kl. 09:00

Ugedag Lørdag
Holdnr202100
Adresse Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup
LokaleLokale 2- Suiten
Holdtimer9
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

14-11-2020 Lørdag 09:00  -  17:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.