Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Agna Johannesen
Ledige pladser

Plantebaseret mad for begyndere

Ved spørgsmål ring til 92 90 10 80

Få mere energi og overskud med vegansk mad.
Lær at lave spændende og mættende vegansk mad, der er nærende og smager af noget.
Maden er anti-inflammatorisk, let at fordøje og fyldt med vitaminer, mineraler, enzymer og antioxidanter. Vi juicer, laver smoothie, mættende farverige salater og hovedretter og søde lækkerier.
Hvad enten du er grøn inden for vegansk mad eller erfaren, vil du kunne lære nye ting på kurset. Måske vil du spise mindre kød eller flere grønne proteiner og grøntsager. Dét bliver du klædt grundigt på til.
Du lærer også, hvad vegansk mad egentlig er, og hvorfor det er så godt.
Har du gluten- eller laktoseintolorance, kan du være med.
Råvarerne er økologiske og du kan få individuel rådgivning.
Kursist skal medbringe: Klud, viskestykke, en god skærekniv og evt. forklæde
Råvarer 200,- kr. er inkluderet i prisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-09-2020, kl. 16:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr202581-1
Adresse Skolen på La Cours Vej
La Cours Vej 2
2000 Frederiksberg
LokaleKøkken
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

29-09-2020 Tirsdag 16:30  -  20:55

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.