Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser
Agna Johannesen
Ledige pladser

Plantebaseret for begyndere

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Ønsker du at spise mere grønt og plantebaseret, men er du i tvivl om, hvordan det kan laves let og lækkert? På kurset lærer du, hvordan plantebaseret mad kommer til at smage godt og er mættende.
Vi arbejder med smagsnuancer, så der er variation og kommer hele køkkenet rundt: Hvad er bedst at stege i, hvordan bager jeg uden smør, hvordan bliver jeg rigtigt mæt uden kød osv.
Vi laver hovedretter og desserter. Plantebaseret mad er nærende, farvestrålende og fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Alle råvarer, vi anvender, er økologiske.
Mange oplever helbredsmæssige fordele ved at spise mere plantebaseret. Og kurset kan ses som et supplement til din nuværende kost eller måske bliver det med tiden det, størstedelen af din kost består af.
Det skal du medbringe: Viskestykke, karklud, evt. forklæde og en god køkkenkniv til at skære grøntsager.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-11-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr36787
Adresse Hendriksholm Skole
Hendriksholm Boulevard 20
2610 Rødovre
Lokalelok.: hjemkundskab
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

28-11-2020 Lørdag 10:00  -  13:45

Faktaoplysning

Bemærk Det skal du medbringe: Viskestykke, karklud, evt. forklæde og en god køkkenkniv til at skære grøntsager. Udgift til råvarer er inkluderet i kursusprisen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.