Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser
Agna Johannesen
Ledige pladser

Antiinflammatoriske kager og søde sager

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Lær at lave uimodståelige søde sager, uden kunstigt sukker, men lavet på naturlige søde råvarer. Vi laver blandt andet “Bülowkugler”, kage, trøfler, chokolademousse, varm kakao og smoothie, som kan stå i stedet for de sukkerige ting, du ellers møder og kunne have lyst til. Kom i form eller slip nemt et par kilo, uden at undvære noget.
Du lærer, hvordan du med relativt få ingredienser altid kan kreere søde sager, som vil få dig til at glemme "sukkerstads" og ikke have lyst til det længere. Vi anvender udelukkende antioxidante ingredienser og nogle superfoods - råvarer med meget høje niveauer af næring, så de søde sager er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Altså optimeret sødt, du altid kan nyde med god samvittighed og som, udover den lækreste smag, også er næringsmæssigt i top. De søde sager er også prøvesmagt og godkendt af børn!
Din bonus er mere energi, stabilt humør og forbedret fordøjelse.
Har du gluten- eller laktoseintolorance kan du være med.
Alle råvarer, vi anvender, er økologiske og du kan få individuel rådgivning.
Det skal du have med: Klud, viskestykke og evt. forklæde og køkkenvægt.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-11-2020, kl. 10:00

Ugedag Søndag
Holdnr36785
Adresse Hendriksholm Skole
Hendriksholm Boulevard 20
2610 Rødovre
Lokalelok.: hjemkundskab
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

15-11-2020 Søndag 10:00  -  13:45

Faktaoplysning

Bemærk Det skal du have med: Klud, viskestykke og evt. forklæde og køkkenvægt. Udgift til råvarer er inkluderet i kursusprisen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.