
Underviser
Jeg er udlært i min fars bageri i Ringkøbing midt i forrige århundrede, senere journalist, og har lavet bagekurser de sidste fem- seks år. Har tilmed været rejseleder med Rom som speciale.
Bliv din egen bagermester - Grundkursus
Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99
Vil du være nabolagets bedste bager og spare mange penge? Så er dette kursus sagen. På et heldagskursus hører du kort om biologien i gærbrød. Derefter præsenteres surdeje og gærdeje. Yderligere produceres franskbrød, den særlige ”trylledej” bløddej, som kan
bruges til et væld af spændende bagværk. Sørg for at have god plads i fryseren og tag poser eller net med, da du skal transportere en hel del brød med hjem. Til frokost skal du lave din egen pizza efter original italiensk opskrift.
Bemærk: Materialeomkostninger for ca. 200 kr. som afregnes med underviseren på undervisningsdagen. (Materialeomkostninger inkluderer frokost med rødvin, samt brød til at tage med hjem.)
Priser og tilmelding
Kursusinformation
Start: 11-04-2021, kl. 09:00
Ugedag | Søndag |
Holdnr | 7221119366 |
Adresse |
Valhøj Skole Rødager Alle 102 2610 Rødovre |
Lokale | lok.: 42 hj.kundsk. |
Holdtimer | 7 |
Antal mødegange | 1 |
Afdeling | AOF Rødovre |
Kursusdage
11-04-2021 | Søndag | 09:00 | - | 15:15 |
Faktaoplysning
Bemærk | Udgift til råvarer på 200,- kr. må påregnes. |
Tilføj til min kalender
Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.
Alternative kurser
Kursusnavn | Ugedag | Startdato | Underviser |
---|---|---|---|
Bliv din egen bagermester - Grundkursus
Pris i DKK 378,00
|
Lørdag | 13-03-2021, kl. 09:00-15:15 AOF Rødovre | Hans Bredahl |
Flere kurser
Bagning (Søgeord: Bliv din egen bagermester - Grundkursus)