Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser
Signe Redvard Frandsen
Ledige pladser

Få hul på skriveriet - workshop for fiktion

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Er du glad for at sætte ord sammen, og går du tit med små historier i hovedet, som du egentligt har lyst til at få ned på papir eller skærm - uden lige at få det gjort? Kunne du godt bruge nogle fifs og tricks til simpelthen at komme i gang? Nogle redskaber til at kickstarte kreativiteten og nogle idéer til, hvordan du gør skriveprocessen overskuelig for dig selv? Skriver du de tre første linjer – og går så i stå og ved ikke, hvordan du skal komme videre? Så er denne workshop noget for dig.
På workshoppen skal vi udforske, hvordan man griber det an, når man vil skrive fiktionstekster. Vi vil arbejde med små, korte fiktionstekster (kortprosa, korte noveller mv) men redskaberne vil du kunne bruge også, hvis du går og pusler med en længere fortælling eller vil skrive lyrik.
Vi laver forskellige øvelser til at sparke inspirationen i gang og afprøver også nogle kneb til at komme uden om skriveblokering og præstationsangst – angsten for det tomme papir!
Workshoppen henvender sig til alle, der godt kunne tænke sig at komme til at komme i gang med at skrive – eller skrive mere – fiktion. Du behøver ikke have en masse erfaring, men lysten til at sætte ord sammen til billeder og historier i den fiktive genre.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-10-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr36831
Adresse AOF Rødovre
Højnæsvej 63, 1. sal
2610 Rødovre
LokaleSocialdemok, 24p
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

03-10-2020 Lørdag 10:00  -  14:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.