Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Skovtårnet ved Camp Adventure

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Skovtårnet ved Camp Adventure.
Fantastisk udsigt fra 45 meters højde.

Skovtårnet ved Camp Adventure er en oplevelse i særklasse med et helt særligt og majestætisk syn ud over Sydsjælland. Med sine 45 meters højde og en platform placeret 135 meter over havets overflade, er Skovtårnet det højest tilgængelige punkt på hele Sjælland. Fra toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab, og kigger man nordpå i klart vejr, kan man faktisk se helt til Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø samt dele af den københavnske skyline.
For arkitekturinteresserede er Tårnet uden tvivl et "must-see". Den unikke konstruktion er tegnet af EFFEKT Arkitekter, og har allerede inden åbningen vundet flere internationale priser, bl.a. en førsteplads ved ICONIC Award 2017 - Visionary Architecture samt Finale World Architecture Festival 2017. Opbygningen er en såkaldt hyperboloid form, som består af lange vertikale stålrør, som ikke er bøjede, men i stedet er roteret 120° for at opnå Tårnets kurvede timeglasform.
Vi kører i bus fra Hovedstadsområdet ned til Skovtårnet ved Haslev. Her bliver vi sat af ved P-pladsen, og vi går igennem klatreparken ned til Skovtårnet. Her går vi af en 650 m. snoet rampe op i 45 meters højde til platformen, hvorfra vi kan se over hele Sydsjælland og lidt til. Når vi er kommet ned igen fra tårnet og tilbage i bussen, kører vi over til Café Højden ved Rønnede og spiser en velfortjent frokost. Efter frokosten går turen tilbage til Hovedstaden.

Denne tur er ikke for dårligt gående og folk med højdeskræk.
Husk vandresko, fornuftigt tøj og en flaske med vand til turen.
Kontakt AOF hvis der er særlige hensyn i forbindelse med maden.
Turens pris inkl. bus, entré til tårnet, frokost og turansvarlig - drikkevarer betales særskilt.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-08-2020, kl. 08:30

Ugedag Fredag
Holdnr226018
Adresse Flintholm station
Flintholm station
2000 Frederiksberg C
Lokalev. Grøndalsparkvej
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

28-08-2020 Fredag 08:30  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk OBS! Dato ændret til fredag den 28.08.20. Ikke egnet for dårligt gående og folk med højdeskræk. Husk vandresko, fornuftigt tøj og en flaske med vand til turen. Pris inkl. bus, entré til tårnet, frokost og guide.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.