Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Allan Mylius Thomsen
Ledige pladser

Hotel d'Angleterre - Krug Afternoon Tea

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

En sjælden mulighed for at komme tættere på Københavns berømte hotel. AOF tilbyder et stærkt begrænset antal deltagere en mulighed for at opleve hotellets vidt berømte Krug Afternoon Tea. Kunst, tradition og håndværk går op i en højere enhed, når d’Angleterre i samarbejde med Champagnehuset Krug fortolker den engelske klassiker Afternoon Tea. Krug Afternoon Tea er en helt særlig fortolkning, som bliver serveret i Gallery Hall på d’Angleterre i tidsrummet 15:00 - 17:00.

Først serveres et glas Krug Grande Cuvée champagne, der efterfølges af tre salte og tre søde serveringer fra Michelin restaurant Marchal. Til de søde elementer serveres d’Angleterres specielt komponerede te, der komplimenterer smagen af champagne. At der bliver tale om en lidt usædvanlig version af Afternoon Tea bevidnes blandt andet af, at omdrejningspunktet ikke er te, men den eksklusive champagne: Krug Grande Cuvée. De tilhørende serveringer udgøres af delikatesser, der matcher Krugs ekstraordinære niveau. Således er der al mulig grund til at forberede sig på en eftermiddag lidt ud over det sædvanlige - en eftermiddag, hvor man som gæst for alvor kan nyde noget at det bedste, livet kan tilbyde.
Københavner guiden Allan Mylius Thomsen vil møde jer ved metroen på Kgs. Nytorv, foran indgangen til Magasin. I løbet af den næste time samler vi appetit ved at spadsere i området og hører om områdets historie og fornemme palæer. Her kan vi kan også opleve et nyrenoveret Kongens Nytorv efter de sidste 10 års Metrobyggeri. Vi hører fortællinger om Krinsen fra 1688, Magasin du Nord, Hviids Vinstue, Den franske ambassade, Charlottenborg, Nyhavn, Champagnebaren Balthazar og ikke mindst Hotel d'Angleterres udvikling fra et simpelt traktørsted til et af landets bedste hoteller.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-06-2021, kl. 14:00

Ugedag Søndag
Holdnr2421110020
Adresse Kgs. Nytorv Metro
Kgs. Nytorv
Lokaleved indgang til Magasin
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

13-06-2021 Søndag 14:00  -  17:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.