Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Rundviser
Ledige pladser

Herretur med hollandsk rijstaffel

Ved spørgsmål ring til 36 39 00 00

Gå med på en morsom og historisk berigende tidsrejse, som handler om mænd og mandehørm gennem Københavns historie. Vi skal ikke ud og kun høre om ”pæne herrer”, men om alle slags mandfolk, der har boet i vores by.
Turen byder blandt andet på masser af ædruelige beretninger om uanede mængder af brændevin og ambitiøse ølbryggere. Der skal fortælles om pølsevogne på to hjul og stinkende stegekældre, gale farverige konger, spritstive borgmestre i ret så lystige rådhuskældre, nådesløse bødler, lumske ludere samt tåbelige brandchefer og naturligvis meget andet festligt. Turen er vild, voldsom og vovet.
Turen slutter med ægte hollandsk rijstaffel på Galathea Kroen i eksotisk-historisk stemning omgivet af finurligheder fra hele verden.
Prisen inkluderer mad, drikkevarer er for egen regning.

Mødested: Uden for Byretten, Nytorv 25

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-05-2021, kl. 17:00

Ugedag
Holdnr3921110924
Adresse Nytorv foran Byretten
Nytorv
1450 København K
Lokale
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Hvidovre

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Uden for byretten, Nytorv 25, 1450 København

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.