Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Det nye Holmegårdscenter

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Holmegaard Glasværk opstod i 1825, og helt frem til 2008 pustede man glas her. Glasværket var det første af sin slags i Danmark og rummede en hel by med boliger, haver, kro, marskandiser og skole. Desuden er stedet det eneste bevarede glasværk i Danmark og dermed den sidste mulighed for at høre historien om dansk glasproduktion i et historisk miljø. Centeret har 15.000m2 under tag og 24.000m2 under åben himmel. Stedet er koblet til det oprindelige, autentiske, og indeholder ligeledes det moderne og nyskabende. AOF har arrangeret en udflugt til dette spændende og historiske sted. Vi begynder med en rundvisning, af Holmegårds interne guide, hvor vi bl.a. skal se det rå industrimiljø og det gamle glaspusteri. Her tændes der op for ovnene således at besøgende kan studere glasmagere og kunsthåndværkere - og måske endda selv prøve at puste glasmassen. Den nye hovedbygning vil vi også besøge. Efter rundvisningen, kan man gå rundt i området og bl.a. besøge udstillingen om glasværkets historie samt glas -og keramikudstillingen. Vi afslutter vores besøg med en hyggelig frokost.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-06-2020, kl. 08:20

Ugedag Søndag
Holdnr35127
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

14-06-2020 Søndag 08:20  -  15:20

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus-tur-retur, guide på hele turen og entré og intern guide i Holmegård Glasværk, frokost samt kaffe med sødt i bussen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.