Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Skovtårnet ved Camp Adventur

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Prisen inkluderer bus, entré til tårnet, frokost og turansvarlig - drikkevarer betales særskilt.
Skovtårnet ved Camp Adventure er en oplevelse i særklasse med et helt særligt og majestætisk syn ud over Sydsjælland. Med sine 45 meters højde og en platform placeret 135 meter over havets overflade er Skovtårnet det højest tilgængelige punkt på hele Sjælland. Fra toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab og kigger man nordpå i klart vejr, kan man faktisk se helt til Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø samt dele af den københavnske skyline.
For arkitekturinteresserede er Tårnet uden tvivl et "must-see". Den unikke konstruktion er tegnet af EFFEKT Arkitekter og har allerede inden åbningen vundet flere internationale priser, bl.a. en førsteplads ved ICONIC Award 2017 - Visionary Architecture samt Finale World Architecture Festival 2017. Opbygningen er en såkaldt hyperboloid form, som består af lange vertikale stålrør, som ikke er bøjede, men i stedet er roteret 120° for at opnå Tårnets kurvede timeglasform.
Vi kører i bus fra Hovedstadsområdet ned til Skovtårnet ved Haslev. Her bliver vi sat af ved P-pladsen og går igennem klatreparken ned til Skovtårnet. Her går vi af en 650 m. snoet rampe op i 45 meters højde til platformen, hvorfra vi kan se over hele Sydsjælland og lidt til. Når vi er kommet ned igen fra tårnet og tilbage i bussen, kører vi over til Café Højden ved Rønnede og spiser en velfortjent frokost. Efter frokosten går turen tilbage til Hovedstaden.
Denne tur er ikke for dårligt gående og folk med højdeskræk.
Husk vandresko, fornuftigt tøj og en flaske med vand til turen.
Kontakt AOF hvis der er særlige hensyn i forbindelse med maden.
Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-05-2021, kl. 08:30

Ugedag Søndag
Holdnr8721110117
Adresse Flintholm Station
Ved Grøndals Parkvej
2720 Vanløse
LokaleParkeringspladsen
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

30-05-2021 Søndag 08:30  -  16:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Skovtårnet ved Camp Adventur

Ledige pladser
Pris i DKK 750,00
Søndag 30-05-2021, kl. 08:40-16:00 AOF Brøndby Lisa Elsbøll