Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

"Lisa " Elsbøll
Ledige pladser

Samsø med smag

Ved spørgsmål ring til 92 90 10 80

Samsø - øen med de mange solskinstimer og en fortælling om et samfund, der er skabt på mangeårige historiske traditioner - og som i dag har en helt unik historie at fortælle. Denne historie glæder vi os til at fortælle gæsterne på denne 1-dagstur på Samsø.
Formiddagen starter på sydøen - den største del af Samsøs areal. Vi passerer de gamle middelalderkirker, øens eneste fyrtårn Vesborg og godset Brattingsborg. De små gamle husmandssteder kan fortælle om om tidligere tiders landbrug på Samsø - og samtidig en nutidig fortælling om, hvordan små lokale virksomheder efterhånden skyder op i de gamle bygninger. Vi gør hold i en af dem - Samsø Gårdbutik. Svanegården er oprindelig en gammel firlænget Samsø-gård, men er i dag indrettet som en stor gårdbutik. Virksomheden har sine rødder i det midtjyske, hvor der fra eget væveri produceres uldvarer. Ud over uldvarer og beklædning, præsenterer butikken også en række af lokale produkter - bl.a. snaps el. aperitif, som vi helt sikkert får en smagsprøve på.
Herefter går turen til Tranebjerg, hvor der venter os en dejlig frokostbuffet på Flinchs Hotel.
Turen går om eftermiddagen til nordøen. Her venter der os bl.a en helt usædvanlig naturoplevelse. Vi gør også ophold det idylliske Nordby, hvor øens lokale bryghus "Samsø Bryghus" er klar med en fremvisning og fortælling om iværksættervirksomheden - og selvfølgelig bliver der rig mulighed for at smage på de forskellige øl.
Eftermiddagens tur vil også bringe os til Samsøs højeste punkt Ballebjerg. Prisen er inkl. Bus, færge, smagsprøver, morgenkaffe, frokost, kaffe og guider.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-05-2021, kl. 06:45

Ugedag Fredag
Holdnr4821110065
Adresse Flintholm Station
v. Grøndalsparkvej
2720 Vanløse
Lokalepakeringspladsen
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Storkøbenhavn

Kursusdage

28-05-2021 Fredag 06:45  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.