Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Rundt om Frederiksberg Svømmehal

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Det meget populære "Svømmehalskvarter" på Frederiksberg er et meget harmonisk boligområde fra 1880´erne. Her er der på kommuneinitiativ i de seneste mere end 30 år brugt over 2,5 milliarder kroner på byfornyelse. Formålet har primært været at rette op på boligstanden, der lå under middel i kommunen. Men også at forbedre forsømte friarealer i både gård - og gaderum. Mere end 200 beboelsesejendomme er blevet bragt i tidssvarende stand og der er etableret smukke fælles gårdanlæg i 22 karreer. Hertil kommer en områdefornyelsesindsats, der har bidraget til at forbedre veje og pladser i dele af området. Og der arbejdes stadig ihærdigt efter kommunens 30 år gamle byfornyelses plan. Resultatet er et kæmpe løft af levevilkårene for de godt 10.000 beboere. Vi skal spadsere rundt i kvarteret og kigge på det foreløbige resultat af anstrengelserne både til gade - og gårdside. Vi er så heldige at have arkitekten, der i mere end 25 år har arbejdet med byfornyelsen, til at guide os rundt og fortælle og forklare os, med rundt i kvarteret.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-04-2020, kl. 14:00

Ugedag Onsdag
Holdnr2022721
Adresse Axel Møllers Have
Metrostationen på Gothåbsvej
2000 Frederiksberg C
LokaleGodthåbsvej
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

29-04-2020 Onsdag 14:00  -  15:30

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Axel Møllers Have, ved Metrostationen på Gothåbsvej, 2000 Frederiksberg. Arrangementet omfatter guidet rundvisning med arkitekten, der har arbejdet med denne byfornyelse i kvarteret.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.