Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Guide
Venteliste

Tivoli - morgenvandring

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Overgartner Tom Knudsen har sagt ja til at give AOF en eksklusiv rundvisning i Tivolis prægtige gamle have før åbningstid. Her vil han fortælle om de forskellige sæsoner i Tivoli, set fra en gartners side, Tivolis forskellige haveanlæg, udvikling af haveanlæggene og tankerne, der ligger bag valg af planter, om fortid og fremtid for haven. Vi vil ligeledes høre om det daglige arbejde, overvintring af eksotiske planter og årstidernes fordele og udfordringer, samt om en have der faktisk begyndte helt uden forlystelser. I vores tid er havens åbningstid og sæson blevet udvidet, og den besøges af ca. fem millioner gæster på årsbasis. Den helt store udfordring for gartnerne og arkitekterne er at bevare eventyrfølelsen i haven, samtidig med at den skal være tidssvarende. Spørgsmål vil naturligvis være mere end velkomne. Entré til Tivoli er inkluderet i prisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-08-2020, kl. 09:25

Ugedag Mandag
Holdnr35117
Adresse Tivoli
Vesterbrogade 3
1645 København V
LokaleHovedindgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

17-08-2020 Mandag 09:25  -  11:25

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter rundvisning og foredrag i Tivolis have ved overgartneren. Entré til Tivoli er inkluderet i prisen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.