Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Guide
Ledige pladser

Refshaleøen - fortid - nutid - fremtid

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Frem til 1996 husede Refshaleøen Danmarks største arbejdsplads: B & W Skibsværft. Efter værftets konkurs er de gamle arealer og bygninger blevet brugt til mange forskellige aktiviteter. Det er i dag Refshaleøens Ejendomsselskab A/S, der ejer området og for ca. 10 år siden ændrede de strategi og gik målrettet i gang med at udvikle en ny social - og kulturel infrastruktur ved at invitere kunstnere, arkitekter, gastronomer og kreative iværksættere indenfor. Ovennævnte initiativer har medført at området i dag er et af de mest spændende og innovative områder i København og besøges af mere end to millioner mennesker om året. AOF har fået PR-chefen for ejendomsselskabet til at guide os rundt i området samtidig med at han fortæller om fortiden, nutiden og fremtiden. Der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-09-2020, kl. 14:00

Ugedag Torsdag
Holdnr35129
Adresse Refshaleøen
Endestationen for Linie 2 A
1432 København K
LokaleLinie 2A-endest.
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

24-09-2020 Torsdag 14:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested er: Endestationen for linie 2 A,Refshaleøen, 1432 Kbh. K. Turen omfatter guidet rundvisning og foredrag i området med intern PR-chefen for Refshaleøen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.