Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Frank Ramskov
Ledige pladser

Roskilde Domkirkes krypter og gravmæler

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

I Domkirkens åbningstid er krypterne ikke tilgængelige, men i forbindelse med denne rundvisning, vil et antal krypter blive åbnet.Der bliver mulighed for at se nærmere på de adelige tårnkapeller med sarkofager, anetavler og en sjældenhed: Gittersnitværker.De mest betydningsfulde gravstene, sarkofager og epitafier vil blive gennemgået. Sarkofagerne er rige på arkitektur og er enestående kunstværker.Da der ikke er elektrisk lys i krypterne, er det vigtigt at medbringe en lygte.Det er tilladt at fotografere. Husk praktisk fodtøj samt praktisk påklædning. Turen foregår på eget ansvar.Mødested: Ved den daglige indgang til Domkirken, som man møder, når man kommer til kirken fra Stændertorvet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-11-2020, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr36243
Adresse Roskilde Domkirke
Domkirkepladsen 3
4000 Roskilde
LokaleForan indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

05-11-2020 Torsdag 19:00  -  20:30

Faktaoplysning

Bemærk Da der ikke er elektrisk lys i krypterne, er det vigtigt at medbringe en lygte.Det er tilladt at fotografere. Husk praktisk fodtøj samt praktisk påklædning. Turen foregår på eget ansvar.Mødested: Ved den daglige indgang til Domkirken, som man møder, når man kommer til kirken fra Stændertorvet.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Roskilde Domkirkes krypter og gravmæler

Ledige pladser
Tirsdag 06-10-2020, kl. 17:00-18:30 AOF Rødovre Frank Ramskov