Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Guide
Ledige pladser

Københavns Rådhus

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Kom med AOF på en usædvanlig rundvisning i et usædvanligt hus. I januar 1903 fik København sit nuværende rådhus, tegnet af arkitekten Martin Nyrup. Denne var inspireret af renæssancerådhuset i Siena, Italien. Huset indeholder mange finurligheder, symboler og hemmeligheder. Ud over de vanlige rum, der vises frem på rundvisninger, så som bryllupssalen, magistratssalen og biblioteket, vil vi, som noget særligt, komme i kælderen, hvor vi ser Rådhusets grundsten. Vi kommer også op på loftet og ud på svalegangen, hvorfra byens tage kan beundres. I det hele taget kommer vi mange steder, andre gæster ikke har mulighed for at opleve. Efter det spændende besøg, belønnes vi med lidt vin og vi får også lov til at smage en af de berømte rådhuspandekager.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-10-2020, kl. 15:00

Ugedag Fredag
Holdnr36127
Adresse Københavns Rådhus
.
1600 København V
LokalePå trappen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

30-10-2020 Fredag 15:00  -  17:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: Rundvisning og foredrag ved intern guide samt et glas vin og den berømte rådhuspandekage.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.