Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Tommy P. Christensen
Venteliste

En lørdag i Køge

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Er man til gamle bindingsværksbygninger og hyggeligt købstads- og handelsliv omkring Torvet, så er denne byvandring en perle. Vi hører bl.a. om Køge Rådhus fra 1550, Kong Hans' Gård (1634) og den gamle middelalder-kirke viet til de søfarendes helgen Skt. Nikolaj.Vi lægger også vejen forbi Danmarks ældstdaterede hus og Smedegården i Kirkestræde, Køge Apotek fra den tidlige enevælde i Brogade og den fredede købmandsgård i Nørregade, der rummer Køge Museum. Vores guide er en kulturhistoriker fra Elsbøll & Christensen, og vi slutter turen med en god frokost i byen. Drikkevarer er for egen regningMødested: Køge S-station v. Ivar Huitfelds Vej. Stationspladsen ved billetautomaterne.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-10-2020, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr36186
Adresse Køge Station
Køge Stationsplads
4600 Køge
LokaleForan stationsbygningen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

03-10-2020 Lørdag 11:00  -  14:00

Faktaoplysning

Bemærk Vi slutter turen med en god frokost i byen. Drikkevarer er for egen regningMødested: Køge S-station v. Ivar Huitfelds Vej. Stationspladsen ved billetautomaterne.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.