Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser
Lars Hermann
Ledige pladser

Besøg Synagogen i København

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Vi skal på besøg i Synagogen, hvor en guide vil fortælle om det Mosaiske Trossamfund.Det er et besøg værd, hvad angår arkitektur, og fordi ceremonien i sig selv har en nærmest eksotisk karakter for udefrakommende. Indvendigt har synagogen et stort og pompøst toraskab i guld, hvor de hellige toraruller (Mosebøger) er anbragt samt et smukt og meget højt loft.Samtidig gælder det særlige forhold, at kvinder og mænd ikke sidder sammen i synagogen. Mænd sidder i selve synagogesalen, mens kvinder sidder oppe i galleriet.I såvel dame- som herreafdelingen findes der bønnebøger med dansk oversættelse til brug for besøgende.Der må ikke medbringes taske, pose, mobiltelefon, kamera og lignende. Der er opbevaringsmulighed. Alle mænd bedes medbringe hovedbeklædning. I begrænset omfang vil kalotter kunne lånes.Navn og adresse skal opgives på alle deltagere.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-11-2020, kl. 11:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr36249
Adresse Synagogen i København
Krystalgade 12
1172 København K
LokaleForan indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

17-11-2020 Tirsdag 11:00  -  12:30

Faktaoplysning

Bemærk Der må ikke medbringes taske, pose, mobiltelefon, kamera og lignende. Der er opbevaringsmulighed. Alle mænd bedes medbringe hovedbeklædning. I begrænset omfang vil kalotter kunne lånes.Navn og adresse skal opgives på alle deltagere.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Besøg Synagogen i København

Ledige pladser
Tirsdag 20-10-2020, kl. 11:00-12:30 AOF Rødovre Lars Hermann