Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser
Lars Hermann
Ledige pladser

Islands Brygge

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Islands Brygge (eller bare Bryggen) blev oprindeligt skabt i starten af 1900-tallet, fordi der var et behov for mere kajplads i Københavns havn. Fra starten var der tale om opfyldninger ud fra den nordvestlige del af Amager.Trods visse forventninger om det modsatte blev området hurtigt et typisk arbejderkvarter ligesom Vesterbro, Nørrebro og Christianshavn på den anden side af Langebro.I 90'erne ændrede billedet sig, da lokal aktivisme muliggjorde adgang til havnen og med etableringen af Kulturhuset fandt befolkningen et samlingspunkt.Sojakagefabrikken og den øvrige industri er afløst af boliger i de ombyggede siloer og af kreative virksomheder i de oprindelige bygninger.Med de nye bedre økonomisk funderede beboere er der opstået et livligt restaurationsliv - vel indtil videre kulminerende med en Michelin stjerne til Restauranten Alouette i 2019.På turen skal vi også opleve Hans Tausens Kirke, hvor præstegården var områdets eneste hus med have indtil for nyligt.Prisen er inkl. en øl eller vand på et værtshus.Start ved den nyeste bro i København "Lille Langebro" for enden af Vester Voldgade ved Blox.Vi slutter ved Ballonparken tæt ved Metroen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-11-2020, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr36251
Adresse Lille Langebro
For enden af Vester Voldgade
1552 København V
LokaleVed Blox
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

19-11-2020 Torsdag 17:00  -  19:00

Faktaoplysning

Bemærk Prisen er inkl. en øl eller vand på et værtshus.Start ved den nyeste bro i København "Lille Langebro" for enden af Vester Voldgade ved Blox.Vi slutter ved Ballonparken tæt ved Metroen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.