Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser

Underviser

Arrangeret af Pia Mengel
Ledige pladser

Jesuskirken og orglerne

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Den smukke og særprægede Jesuskirke i Valby, har tre orgler, hvoraf det ene er et instrument i verdensklasse – et unikt Cavaille – Coll orgel. Orgler kannoget som ingen andre instrumenter kan – og bliver måske mest forbundet medsine særlige kvaliteter som ledsagelse til fællessang. Inden for orgelmusikken er der en enorm rigdom og alsidighed - fx kendt gennem komponisten Bachog den franske romantik. Og orgelmusikhører til en af de ældste former for musik i vor del af verden. Organisten ved Jesuskirken, Svend Verner Olsen, vil indføre os i ”orgelverdenen” via et foredrag,og herefter går vi op på balkonen for at se og høre om kirkens mange sjældne mesterværker.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-05-2021, kl. 14:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr2122653
Adresse Jesuskirken
Kirkevænget 5A
2500 Valby
LokaleKirkens indgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

04-05-2021 Tirsdag 14:00  -  15:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter foredrag om Kirkens orgler og øvrigt interiør ved intern guide,organisten ved Jesuskirken, Svend Verner Olsen. Mødested: Jesus Kirkens Indagng, Kirkevænget 5 A, 2500 Valby

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.