Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser
Allan Mylius Thomsen
Ledige pladser

Absalons København

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

En vandring langs den byvold der omkransede København fra Absalon til Christian d. 4. Byhistorikeren Allan Mylius Thomsen fortæller om byens opståen og den gradvise udbyggelse af befæstningen. Vi oplever den gamle hovedstads oprindelige udstrækning, hører om, hvordan folk gennem tiderne har levet i de smalle stræder og gyder bag volden. Vi kommer op på de sidste rester af den gamle byvold, ser dens spor i gadenettet og hører om, hvordan københavnerne levede bag volden i fest og i nød, i krig og fred. Turen slutter i Tivolihallen i Vester Voldgade, hvor vi får serveret gammeldags oksesteg. Prisen er inkl. mad, men ekskl. drikkevarer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-04-2021, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr7221110113
Adresse Vandkunsten
Ved Springvandet
1467 København K
Lokale
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

10-04-2021 Lørdag 11:00  -  14:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen slutter i Tivolihallen i Vester Voldgade, hvor vi får serveret gammeldags oksesteg. Prisen er inkl. mad, men ekskl. drikkevarer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.