Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser
Allan Mylius Thomsen
Ledige pladser

Da København brændte

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

København er brændt for alvor tre gange. Første gang var i 1728. Så brændte byen igen i 1795, og blev slemt molestreret ved det engelske bombardement i 1807. Med Byhistorikeren Allan Mylius Thomsen følger vi i de tre brandkatastrofers fodspor. Vi skal se, hvor kraftigt brændene ændrede det gamle Middelalderkøbenhavn, høre historierne om, hvorfor det gik så galt, og se mange af de bygninger, der blev opført efter disse brænde. Der er knyttet mange menneskelige tragedier til disse tre store ulykker.
Vi starter ved Rådhuspladsen, hvor den første brand brød ud. Vi vandrer gennem gader og stræder ned til Holmens Kanal, hvor den anden brand brød ud. Så vandrer vi op til Pisserenden, hvor både brandene og det engelske bombardement har sat sine spor. Undervejs ser vi på spor efter brandene, får tid til en forfriskning og slutter med et godt måltid mad. Prisen er inkl. mad men ekskl. drikkevarer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-04-2021, kl. 17:00

Ugedag Fredag
Holdnr7221110112
Adresse Københavns Rådhus
.
1600 København V
LokalePå trappen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

09-04-2021 Fredag 17:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Vi afslutter med middag. Prisen er inkl. mad, men ekskl. drikkevarer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.