Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Det nye Carlsberg

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Carlsberg er under gennemgribende forandring - fra industrianlæg til lækker bydel med campus, kreative erhverv og ikke mindst omkring 3000 nye spændende boliger. Bydelen bliver en unik blanding af fredede bygninger, nybyggeri tegnet af Danmarks bedste arkitekter og ikke mindst nye byrum, der fortsat spejler Carlsbergs fortid som bryggeri. En del er færdigt, men der er forsat store huller i jorden, rå beton og en følelse af, at her skabes fremtiden. En byvandring, som binder fortid, nytid og fremtid sammen - en historie, som starter med en familie og et bryggeri, og som i dag er en historie om en international virksomhed og en ny bydel.
Vi slutter med en 2 retters menu på det hyggelige spisested Carls lige ved Elefanterne.Drikkevarer er ikke inkl. i prisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-06-2021, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr7221110126
Adresse Carlsberg st.
Tapperitorvet 9
1799 København V
LokaleCarlsberg Station
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

16-06-2021 Onsdag 17:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Vi slutter med et overblik fra toppen af det nye hotel Ottilia. Her serverer den italienske restaurant Tramonto pasta, alt imens vi nyder udsigten.Drikkevarer er ikke inkl. i prisen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.