Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område
Vis underviser
Agna Johannesen
Ledige pladser

Naturlig skønhed

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Rigtig mange mennesker vil ældes med ynde, og der er så mange naturlige teknikker til det.
Mange kender vinterbadning og tørbørstning. Men der findes også foryngende og forebyggende teknikker som: Gua sha, ansigtsyoga, aloe vera, rose, dermaroller, essentielle olier osv.
Hvad påvirker ellers en naturlig aldring og forynger?
Blandt andet en god fordøjelse
- God, dyb søvn. Hver nat
- At fordøje sine følelser. Lære at mærke dem, frem for at “lægge dem i kroppen”
- Simple yogaøvelser
- Kosten (antiinflammatorisk)
- Reducere stress
- Refucere kemikalier i husholdningenLigesom med maden oplever jeg flere og flere, der interesserer sig for, at rynker ikke tager overhånd. Det må godt gå langsomt. Og der er tusinde gode tip til, hvordan man kan få det til at gøre det, inden man vælger botox og fillers som løsningen.
Jeg har fordybet mig i ansigtsyoga og er under uddannelse til yogalærer, i en stressformindskende yogaform. Det øvrige har jeg interesseret mig for lige så længe som antiinflammatorisk mad. 11+ år. Min baggrund er kandidat i Folkesundhed fra Københavns Universitet og er videreuddannet psykoterapeut.
Jeg ønsker naturlig tilgang til skønhed og antiage er noget alle kender til. Det er selvpleje, som giver velvære og overskud. Wellness i hverdagen.
Du lærer lette tips til, hvordan du kan få en skønhedsrutine i hverdagen. Hvor du kan begynde og hvad, der virker (hurtigst). Det bliver sjovt, og du vil gå hjem fra kurset med viden om, hvad der skal til at forynge kroppen og beholde et vitalt udseende.
Udgift til materialer (200,-) er indregnet i kursusgebyret.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-03-2021, kl. 16:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr7221114360
Adresse Hendriksholm Skole
Hendriksholm Boulevard 20
2610 Rødovre
Lokalelok.: hjemkundskab
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

23-03-2021 Tirsdag 16:30  -  20:55

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.