Viden, udvikling og samvær
2610 RødovreVælg område

COVID-19 - opdatering fredag den 20. marts 2020

 

I konsekvens af regeringens beslutning om at lukke Danmark ned udsættes alle aktiviteter ind til videre. Du skal altså ikke møde til hverken undervisning eller udflugter af nogen art.
Når vi ved, hvor længe lukkeperioden varer, tager vi stilling til, hvilke aktiviteter der genoptages, og hvilke der evt. helt må aflyses.

Alle igangværende kurser og foredragsrækker med flere mødegange:
Vi afventer situationen og følger myndighedernes anvisninger. Når vi ved, hvor længe lukkeperioden varer, tager vi stilling til, hvilke aktiviteter, der genoptages, og hvilke, der evt. helt må aflyses.

Endagskurser:
Vi tager løbende stilling til, om programsatte endagskurser må aflyses/udsættes. Vi opfordrer derfor til, at du kigger forbi https://roedovre.aof.dk/ jævnligt for at holde dig orienteret.

Ture i løbet af foråret:
Vi tager løbende stilling til, om programsatte ture må aflyses/udsættes. Vi opfordrer derfor til, at du kigger forbi https://roedovre.aof.dk/ jævnligt for at holde dig orienteret.

Kontoret er lukket ind til videre:
Kontoret er lukket for personligt fremmøde. E-mails sendt til 2610@aof.dk besvares hurtigst muligt på hverdage, og telefonerne vil være åbne mandage til torsdag kl.10.00-14.00

Alle berørte undervisere, foredragsholdere og kursister får direkte besked

Pas godt på dig selv og hinanden!

Venlig hilsen

AOF Rødovre